Δ.Έδεσσας

Έργα υποδομής στην Άρνισσα

293Προβολές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το έργο της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου της Άρνισσας, ενώ σε λίγες ημέρες υπογράφεται η σύμβαση του Προέδρου της ΔΕΥΑ κ. Γιάννη Χατζόγλου με τον ανάδοχο του έργου κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού. Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται η εγκατάσταση για τη διαχείριση των λυμάτων της Άρνισσας, που θα συμβάλει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Παράλληλα εκτελείται το έργο ανάπλασης της Άρνισσας, ένα πολυλειτουργικό έργο με το οποίο βελτιώνεται η αισθητική και η λειτουργικότητα του οικισμού. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για την β΄φάση της ανάπλασης της Άρνισσας για την οποία έχουν εξασφαλιστεί 560.000€ μέσω του προγράμματος του Πράσινου Ταμείου.

Ο συνδυασμός των δύο έργων έχει ιδιαίτερη σημασία προκειμένου να υπάρχει λιγότερη όχληση προς τους κατοίκους, αλλά και να μην δημιουργούνται φθορές από το ένα έργο στις υποδομές που κατασκευάζονται μέσω του άλλου. Για το θέμα ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε τα εξής:

«Είναι δύο σημαντικά, εμβληματικά θα έλεγα, έργα για την Άρνισσα, τα οποία δημιουργούν κάποια όχληση προς τους κατοίκους, οι οποίοι όμως πρέπει να αναλογιστούν ότι πρόκειται για έργα πνοής που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

Βρέθηκα στην Άρνισσα με τον Αντιδήμαρχο Σωτήρη Μούκα, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Γιάννη Χατζόγλου και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Νίκο Παπαγιαννίδη. Μία ομάδα πολύτιμων συνεργατών που αποτελούν εγγύηση ότι θα συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά που έχουμε ξεκινήσει!».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.