Δ.Έδεσσας

Ίδρυση Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην Έδεσσα

667Προβολές

Ένα σημαντικό βήμα για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης στον δήμο μας είναι η ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Έδεσσας, που ανακοινώθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως!

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου χαιρετίζοντας την ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην πόλη μας δήλωσε τα εξής:

«Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο είναι ένας θεσμός που έρχεται να συμπληρώσει τον κύκλο των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων που παρέχονται στα παιδιά μας και αναμένεται να δημιουργήσει συνθήκες εκπαιδευτικής και πολιτισμικής ανάπτυξης στην περιοχή.

Ευχαριστώ θερμά την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως και την αρμόδια Υφυπουργό κ. Ζέτα Μακρή, με την οποία είχα άριστη συνεργασία για το θέμα και από την αρχή κατανόησε και στήριξε το αίτημά μας για ίδρυση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου στην Έδεσσα. Ευχαριστώ επίσης όσους Βουλευτές μας συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του στόχου, καθώς και τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θωμά Μπαχαράκη, που ήταν από την αρχή ένθερμος υποστηρικτής της ίδρυσης του σχολείου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των δομών και υποδομών εκπαίδευσης».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.