Πολιτική

Ανέγερση νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας

1.6kΠροβολές

Θεοδώρα Τζάκρη: Στο τέλος Μαΐου εγκρίνεται από  την Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ το έργο ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας

Η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη πραγματοποίησε την Μεγάλη Τρίτη σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία  Υποδομών για το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας με τον Γενικό Διευθυντή Υδραυλικών, Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών κ. Αντώνη Κοτσώνη και την Διευθύντρια Κτιριακών Υποδομών κ. Χασιώτη, παρουσία και της τεχνικής συμβούλου ΣΔΙΤ κ. Δαρείας Τσαγκαράκη σχετικά με την πρόοδο των εργασιών του ΣΔΙΤ για την ανέγερση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας.

Ο Γενικός Διευθυντής ενημέρωσε την κ. Τζάκρη ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης των τριών συμβούλων ΣΔΙΤ (τεχνικού, νομικού, χρηματοοικονομικού) και μετά και την ολοκλήρωση από τα μέσα του Φλεβάρη των πρόδρομων εργασιών που σχετίζονται με τα γεωλογικά- γεωτεχνικά στοιχεία  του οικοπέδου στο οποίο πρόκειται να ανεγερθεί το νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, αλλά και της νέας λεπτομερούς τοπογράφησης  του οικοπέδου, προωθούνται οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση του φακέλου για την εισαγωγή του στην αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή έργων ΣΔΙΤ από την οποία εκτιμάται ότι ο φάκελος θα έχει εγκριθεί μέχρι το τέλος Μαΐου.

Μετά την έγκριση του φακέλου του έργου από την Διυπουργική Επιτροπή έργων ΣΔΙΤ αρχίζει ουσιαστικά η διαδικασία υλοποίησης του έργου του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας.-

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.