Δ.Έδεσσας

Ανακαίνιση αιθουσών στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας

418Προβολές

Σε ανακαίνιση των αιθουσών του Ωδείου, του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας που στεγάζονται στο Πολιτιστικό Κέντρο έχει προχωρήσει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗΚΕΔΕ).

Η ανακαίνιση γίνεται αφενός για την λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση των αιθουσών και αφετέρου για να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν από την δημιουργία νέων τμημάτων, καθώς η ζήτηση για τις υπηρεσίες του Ωδείου, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι συνεχώς αυξανόμενη.

«Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήσαμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης των αιθουσών του Ωδείου, της Φιλαρμονικής Ορχήστρας και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Φυσικά, δεν σταματάμε εδώ και συνεχίζουμε την προσπάθεια για αναβάθμιση των υποδομών μας» τόνισε η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ, κ. Νατάσα Ιατρίδου.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.