ΑγροτικάΠ.Ε.Πέλλας

Αναστολή λειτουργίας τμημάτων της Δ.Α.Ο.Κ. Πέλλας της Έδεσσας λόγω COVID-19

663Προβολές

Η Π.Ε. Πέλλας ενημερώνει το εξυπηρετούμενο κοινό για την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των Τμημάτων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με έδρα την Έδεσσα. Συγκεκριμένα, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των Τμημάτων Φυτικής, Ζωικής Παραγωγής & Αλιείας, Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου, Πολιτικής Γης και Κτηνιατρικής. Η Απόφαση λήφθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, σε εφαρμογή των κείμενων διατάξεων περιορισμού της διασποράς του κωρονοïού, μετά από τον εντοπισμό εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης. Η αναστολή της λειτουργίας ισχύει μέχρι και την 18η Νοεμβρίου 2020.

 

Για την εξυπηρέτηση εξαιρετικά επειγόντων περιστατικών και για τη συνέχεια των λειτουργιών της δημόσιας διοίκησης, έχει οριστεί προσωπικό ασφαλείας. Πολίτες ή επιχειρήσεις οι οποίες χρειάζεται να διεκπεραιώσουν εξαιρετικά επείγουσες υποθέσεις αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής με έδρα την Έδεσσα, μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία, μέσω των επόμενων τηλεφώνων:

2381-3-51365

2381-3-51383

2381-3-51398

 

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, αναφέρει: «Παρά την αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας, εντοπίστηκε μία μικρή συρροή επιβεβαιωμένων κρουσμάτων θετικών στο COVID-19. Τηρώντας το προβλεπόμενο πρωτόκολλο λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών και μετά από σχετικές εισηγήσεις των συναρμόδιων υπηρεσιών, λήφθηκε η Απόφαση αναστολής λειτουργίας των υπηρεσιών Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής που εδρεύουν στην Έδεσσα. Οι αντίστοιχες αποκεντρωμένες υπηρεσίες θα συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Με το προσωπικό ασφαλείας που έχει οριστεί, εξασφαλίζουμε ότι μπορούν να εξυπηρετηθούν όλες οι περιπτώσεις πολιτών και επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων και των αγροτικών ομάδων και συνεταιρισμών, που είναι επείγουσες ή υπάρχει επισφάλεια απώλειας παραγωγικού κεφαλαίου ή άλλοι κίνδυνοι. Σ’ αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, είναι σημαντικό να τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα διαχείρισης των έκτακτων αναγκών να εφαρμόζονται με προσοχή και μετά από συνεργασία των συναρμόδιων προσώπων και φορέων. Εύχομαι δύναμη και ψυχική αντοχή σε όλους μας, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την επιδημιολογική κρίση, με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις στην κοινωνία και οικονομία και χωρίς απώλειες ανθρωπίνων ζωών».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.