Δ.Έδεσσας

Ανελκυστήρας σκάλας ΑμΕΑ στο Δημαρχείο Έδεσσας

570Προβολές

Στο Δημαρχείο Έδεσσας τοποθετήθηκε ανελκυστήρας σκάλας με ειδική πλατφόρμα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στόχος του Δήμου Έδεσσας είναι η πραγματοποίηση κι άλλων παρεμβάσεων για τη διευκόλυνση της κινητικότητας των ΑμΕΑ σε όλες τις υπηρεσίες και τους επισκέψιμους χώρους.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, χαρακτήρισε την τοποθέτηση του ανελκυστήρα «πράξη καθήκοντος» η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής:

«Μία πράξη καθήκοντος προς τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες ήταν η τοποθέτηση ειδικού ανελκυστήρα σκάλας με πλατφόρμα στο Δημαρχείο. Δυστυχώς, έγινε με μεγάλη καθυστέρηση, αλλά «κάλλιο αργά, παρά ποτέ»!

Με τον ανελκυστήρα σκάλας τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν να επισκεφθούν όλο το κτήριο του Δημαρχείου και με χαρά υποδέχθηκα την αγαπημένη μου φίλη και συνεργάτιδα Ελένη Νησιάντση, που χρησιμοποίησε πρώτη αυτή την σημαντική υποδομή».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.