Πολιτική

Ανοιχτή πρόσκληση Γιάννη Σηφάκη

687Προβολές
«Ανοικτή» συνέντευξη – συζήτηση του Γιάννη Σηφάκη για θέματα Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας την Πέμπτη 27 Ιουνίου 8:30μμ στο Πολιτιστικό Έδεσσας στο Βαρόσι

Ο Γιάννης Σηφάκης καλεί τα τοπικά ΜΜΕ της Πέλλας, τους φορείς της κοινωνίας και τους πολίτες σε συζήτηση για τα πολιτικά θέματα και ιδιαίτερα για θέματα Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας. Τι έγινε, σε ποια φάση βρίσκονται, τι πρέπει να γίνει.

Η ουσιαστική συζήτηση και μπροστά στις εθνικές εκλογές συμβάλει στην ανάδειξη και λύση των προβλημάτων. Ακόμη και ο τρόπος που διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία στην Πέλλα, πολύ μακριά από τα πραγματικά προβλήματα της, προμηνύει συνέχιση των «γνωστών» πολιτικών υποβάθμισης που ακολουθήθηκαν επί δεκαετίες που έφερε την Πέλλα από την 5η θέση στην 50ή θέση στο κατά κεφαλήν εισόδημα μέσα σε 25 χρόνια.

Ο υπ. Βουλευτής Γιάννης Σηφάκης ακολουθώντας την πορεία που επέλεξε από την μέρα της εκλογής του ως Βουλευτού Πέλλας το 2015 αναδεικνύει και συζητά συστηματικά με τους πολίτες για τα πραγματικά προβλήματα της Πέλλας και της χώρας.
Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες αντίστοιχη εκδήλωση για θέματα της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.