Π.Ε.Πέλλας

Απάντηση Ι. Τζαμτζή στον Χ. Γιαννούλη για τον Εδεσσαίο ποταμό

231Προβολές

Αποστομωτική απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Ιορδάνη Τζαμτζή στην Περιφερειακή Παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» για τον Εδεσσαίο ποταμό.

 

Προς την Περιφερειακή Παράταξη Κοιτάμε Μπροστά.

 

Κύριε Γιαννούλη

 

Μπορεί να νομίζετε ότι Κοιτάτε Μπροστά αλλά φαίνεται πως δεν Βλέπετε γύρω σας. Γι αυτό δεν αντιλαμβάνεστε με την απαιτούμενη ενάργεια, όσα αυτονόητα αντιλαμβάνεται ο κάθε αντικειμενικά σκεπτόμενος πολίτης της Έδεσσας.

 

Οι εμμονικές σας αιτιάσεις, στερούνται σοβαρότητας και καταδεικνύουν, ότι έχετε παντελή άγνοια των τεχνικών χαρακτηριστικών και της λειτουργικότητας του έργου του Εδεσσαίου ποταμού.

Αυτό συμβαίνει επειδή επικαλείσθε αποκλειστικά και μόνο, τα φληναφήματα μιας υποτιθέμενης Κίνησης Πολιτών για τον Εδεσσαίο Ποταμό.

Στη διευκρινιστική απάντηση που σας αποστείλαμε (και της οποίας επιλεκτικά κάποια σημεία επικαλείστε), σχετικά με το έργο του Εδεσσαίου ποταμού, σας παραθέσαμε έγγραφο, με τη σφραγίδα του Πρωτοδικείου Έδεσσας, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι δεν υφίσταται καμία Κίνηση Πολιτών με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αντιθέτως, όλες οι δημοσιεύσεις της υποτιθέμενης «Κίνησης Πολιτών», οι οποίες αποτελούν και τη βάση του ερωτήματός σας, αναρτώνται, όλως τυχαίως, από συγκεκριμένο υποψήφιο της παράταξής σας.

Βρίσκεσθε δηλαδή σε πλάνη και διασύρεσθε με τοποθετήσεις που δεν έχουν επιστημονική τεκμηρίωση.

 

Επειδή είστε και νεόκοπος στο πεδίο της πολιτικής, επιτρέψτε μου την επισήμανση, ότι όσοι εκλέγονται με την ψήφο των πολιτών, οφείλουν να προτάσσουν το συμφέρον του τόπου που υπηρετούν, υποστηρίζοντας έργα ουσίας, που προάγουν την αισθητική και τη λειτουργικότητα των πόλεων.

Ο αυτάρεσκος λαϊκισμός, τον οποίο κατά τρόπο εμμονικό εκδηλώνετε με κάθε ευκαιρία σε βάρος μας, προσδοκώντας να αποκομίσετε  προσωπικό πολιτικό κέρδος, δεν θα σας αποδώσει  όσα  αναμένετε.

Τα λόγια σας κρίνονται από τους πολίτες, όπως άλλωστε έχετε διαπιστώσει και εσείς ο ίδιος κατά το πρόσφατο πολιτικό σας παρελθόν.

Σταματήστε λοιπόν να πολεμάτε την Έδεσσα και τις επιλογές της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών της!

Αντί να καραδοκείτε για να μας φορτώσετε ακόμη και τον κατακλυσμό του Νώε, κάντε μία προσπάθεια να γίνετε πιο χρήσιμος, εσείς και η παράταξή σας.

Μην υποκύπτετε στον παλαιοκομματικό καιροσκοπισμό, βαυκαλιζόμενος ότι προσφέρετε έργο στον τόπο.

Χαρακτηρίζετε «χυδαιότητα» την, επιστημονικά τεκμηριωμένη, απάντηση που  δώσαμε στα ερωτήματά σας και προβάλετε, ως επιχειρήματα, κάποιους έωλους και αόριστους ισχυρισμούς.

Οι πομφόλυγες που προβάλει η παράταξή σας ως επιχειρηματολογία, απειλούν σοβαρά τη δική σας αξιοπιστία και καταδεικνύουν άγνοια των παραμέτρων ενός μεγάλου έργου, που ήταν αίτημα σχεδόν όλων των Εδεσσαίων, πλην… «Λακεδαιμονίων».

Σας προτείνουμε να στοχαστείτε, κ. Γιαννούλη, τι συνιστά τελικά «χυδαιότητα»;

Το να υπηρετεί κάποιος με προσήλωση τον τόπο του, κόντρα σε αστείες και παρακμιακές παραφωνίες;  Ή μήπως το να προτάσσει, μία παράταξη και ένας αιρετός, το μικροκομματικό συμφέρον, κόντρα στο καλό τόπου. Και μάλιστα να επικαλείται αδίστακτα, ανεδαφικά και μη επιστημονικά επιχειρήματα, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες;

Χυδαιότητα, είναι η αδιαφορία προς τη βούληση της πλειοψηφίας μιας κοινωνίας.

Χυδαιότητα, είναι να σκοτώνεις την αλήθεια, πρόχειρα και συνοπτικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσεις προσωπικά συμφέροντα.

Χυδαιότητα είναι να μας καταλογίζετε «συνειδητή άρνηση περιβαλλοντικής μελέτης», όταν σας εξηγούμε με σαφήνεια, ότι ακολουθήθηκαν οι σύννομες διαδικασίες και σας παραθέτουμε τις δύο σχετικές αποφάσεις της ΔΙΠΕΧΩ/ΚΜ και του Υπουργείου Περιβάλλοντος,  στο οποίο εσείς απευθυνθήκατε, αποφάσεις που έχουν κριθεί από δύο Δικαστήρια, τα οποία μας δικαίωσαν.

Και εν τέλει, χυδαιότητα είναι αυτή η εμμονική επιθετικότητα, που εμπνέεται από αχαλίνωτο καιροσκοπισμό και καθορίζεται από παράλογο ρεβανσισμό.

 

Για να μην ξεχάσουμε και τα ελληνικά μας, η επισήμανσή μας ότι η Κίνηση Πολιτών “αλίευε υπογραφές από ανυποψίαστους πολίτες” κατά του έργου στον Εδεσσαίο ποταμό, δεν περιέχει κανένα προσωπικό χαρακτηρισμό σε βάρος στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, όπως νομίζετε. Είναι απλή περιγραφή συγκεκριμένων πράξεων, γνωστών τοις πάσι.

Επίσης στην αποστροφή του λόγου μας “τα ευρήματα του υποψηφίου σας στερούνται οποιουδήποτε επιστημονικού υποβάθρου”  προφανώς δεν περιλαμβάνεται προσωπικός χαρακτηρισμός σε βάρος του στελέχους σας, αλλά η οφθαλμοφανέστατη αλήθεια και μόνο αυτή.

Διαψεύστε μας, παρουσιάζοντας ένα επιχείρημά σας, που να περιέχει επιστημονικό έρεισμα. Ιδού η Ρόδος…

Εν κατακλείδι κ. Γιαννούλη, σας προσκαλώ στην Έδεσσα. Να δείτε, ιδίοις όμμασι και όχι από φήμες,  την αισθητική και λειτουργική αναμόρφωση του Εδεσσαίου ποταμού. Θα σας εξηγήσουμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες και θα λύσουμε κάθε απορία σας, με σοβαρότητα και επιστημονική τεκμηρίωση.

Αντί να κυνηγάτε ανεμόμυλους, περισώστε την αξιοπιστία σας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.