Π.Ε.Πέλλας

Απάντηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου Γιαννιτσών στο σωματείο εργαζομένων σχετικά με τις καθυστερήσεις πληρωμών.

853Προβολές
           
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

3η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Γιαννιτσά 23.10.2020

 

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ

        

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τo από 19 Οκτωβρίου 2020 Δελτίου Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων σας παραθέτουμε τα κάτωθι στοιχεία σε ότι αφορά την Ν.Μ. Γιαννιτσών:

  • Στις 27.10.2020 θα γίνει η καταβολή της υπερωριακής απασχόλησης μηνός Αυγούστου όλου του προσωπικού, μόνιμου και επικουρικού.

Η υπερωριακή απασχόληση μηνός Ιουλίου του επικουρικού προσωπικού καταβλήθηκε στις 10.09.2020.

Η καταβολή της υπερωριακής απασχόλησης γίνεται με καθυστέρηση ενός μήνα και πραγματοποιείται έτσι εδώ και χρόνια. Η Διοίκηση έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος, ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση στην καταβολή των δεδουλευμένων των εργαζομένων του Νοσοκομείου.

 

  • Δεν υφίσταται έλλειψη χρηματοδότησης και η μικρή καθυστέρηση στην καταβολή μισθοδοσίας του επικουρικού προσωπικού συνέβη μόνο στην μισθοδοσία του πρώτου μήνα εργασίας των εργαζομένων, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία κατανομής των αναγκαίων πιστώσεων. Στη συνέχεια η μισθοδοσία τους καταβάλλεται εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών.

 

Οι οποιεσδήποτε  καθυστερήσεις (αναφορικά με το επικουρικό προσωπικό)  δεν οφείλονται σε καμία περίπτωση σε ολιγωρία ή έλλειψη χρηματοδότησης  αφού τόσο η Διοίκηση όσο και το αρμόδιο διοικητικό προσωπικό λειτουργούν με απόλυτη ταχύτητα για την διεκπεραίωση των μισθοδοτικών υποχρεώσεων προς το προσωπικό. Αποτελεί πάντως αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ενώ επί αρκετά έτη ο χρόνος καταβολής των δεδουλευμένων είναι ο ίδιος, γίνεται λόγος για μη καταβολή δεδουλευμένων. Η Διοίκηση θα διερευνήσει με κάθε νόμιμη διαδικασία κάθε προσπάθεια διασποράς ψευδών ειδήσεων ή δημιουργίας εντυπώσεων και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο για ανάλογες εξηγήσεις.

 

                                                                          Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                     του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

                                                                                                                    

                                                                                ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.