Πολιτισμός

Απονομή βραβείων στη Σκύδρα

1.3kΠροβολές

Πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού ζωγραφικής παιδιών Δημοτικών Σχολείων Δήμου Σκύδρας.

Μέσα σ΄ένα  εγκάρδιο και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, η απονομή των βραβείων του διαγωνισμού ζωγραφικής στον οποίο συμμετείχαν παιδιά Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σκύδρας.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε το Δεκέμβρη του 2019 από την εταιρεία BIOSOLIDS SA (ΒΙΟΣΤΕΡΕΑ) με την υποστήριξη του Δήμου Σκύδρας. Η προαναφερόμενη εταιρεία με Πρόεδρο τον Αθανάσιο Σαββάκη έχει τις εγκαταστάσεις της στα διοικητικά όρια του Δήμου Σκύδρας και δραστηριοποιείται στην παραγωγή φυσικών βελτιωτικών εδάφους από οργανικά απόβλητα.

Ο τίτλος του διαγωνισμού ήταν «Χριστούγεννα – Ευχές για το νέο έτος 2019».

Επιτροπή της εταιρείας αφού αξιολόγησε τις ζωγραφιές των πενήντα παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό κατέληξε στο εξής αποτέλεσμα:

1ο Βραβείο στη Φωτεινή Λεριά μαθήτρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας.

2ο Βραβείο στην Κίστογλου Ευδοκία μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Μανδάλου.

3ο Βραβείο στον Χαράλαμπο Δουμανίδη μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Καλής.

Η ζωγραφιά που διακρίθηκε πρώτη αξιοποιήθηκε ως  γιορταστική κάρτα για να συνοδεύσει τις όμορφες ευχές της εταιρείας προς τους πελάτες και τους συνεργάτες της.

Στα βραβευθέντα παιδιά προσφέρθηκαν από τον εκπρόσωπο της εταιρείας Αλέξανδρο Παπαγεωργίου τα αντίστοιχα έπαθλα – δώρα:1. Laptop, 2. Tablet, 3.Bluetooth ηχείο.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, μετά την υποδοχή και το καλωσόρισμα, έδωσε τα συγχαρητήρια και τις ευχές της για υγεία, πρόοδο και ευημερία στα παιδιά, όπως επίσης στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς – συγγενείς τους. Επαίνεσε την εταιρεία για την πρωτοβουλία της και ευχήθηκε να υπάρξουν ανάλογες δράσεις κι από άλλους φορείς στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Στη συνέχεια με παρότρυνση της Δημάρχου αναπτύχθηκε διάλογος με τα παιδιά και τους παρευρισκόμενους που περιστράφηκε στη ζωγραφική έμπνευση των παιδιών, στα ενδιαφέροντά τους και στα ζητήματα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, όπως η περιβαλλοντική εκπαίδευση,  ευαισθητοποίηση, συμπεριφορά και ευθύνη, η υφιστάμενη εμπειρία και τα βιώματα καθενός, οι μέθοδοι διαχείρισης των απορριμμάτων κ.α.

Συμμετείχαν: Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Μιχάλης Μέγας, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Μαρία Γιακαμόζη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρίστος Μακρίδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρος Αντωνιάδης, ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας Ευθύμης Τερζίδης, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καλής Φώτης Βασιλείου, η Μαρία Φαντίδου εκπροσωπώντας τη συνεργαζόμενη, στην παρούσα φάση, με τη BIOSOLIDS SA, κατασκευαστική εταιρεία του Ιωσήφ Νοβάκη και στελέχη του Δήμου Σκύδρας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.