Δ.Πέλλας

Αποπεράτωση των εργατικών κατοικιών

689Προβολές

Θεοδώρα Τζάκρη: Ξεκινά η διαδικασία για τη συνέχιση των εργασιών αποπεράτωσης των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό Γιαννιτσών (Γιαννιτσά ΙΙΙ)

             Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση (14-5-2019) αποφάσισε την τροποποίηση των μελετών του έργου «Συνέχιση των εργασιών αποπεράτωσης των εργατικών κατοικιών του Οικισμού Γιαννιτσά ΙΙΙ στο Αρχοντικό Γιαννιτσών». 

Ταυτόχρονα ζητήθηκε από την νομική υπηρεσία η παροχή γνώμης σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας δημοπράτησης του ως άνω έργου.

Οι ως άνω αποφάσεις του ΔΣ του ΟΑΕΔ ουσιαστικά συνιστούν το εναρκτήριο λάκτισμα για την εκ νέου δημοπράτηση του πολύπαθου έργου της ανέγερσης των εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό Γιαννιτσών, η ανέγερση των οποίων είχε ξεκινήσει από το 2005 και στη συνέχεια είχαν κηρυχθεί έκπτωτοι και οι δύο ανάδοχοι που είχαν αναλάβει την κατασκευή τους.

Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε ακόμη η εγκατάσταση Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) του ΟΑΕΔ εντός του οικισμού εργατικών κατοικιών στο Αρχοντικό.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.