Δ.Έδεσσας

Αποστολή βοήθειας σε πυρόπληκτους

403Προβολές

Με την αγάπη των συνδημοτών μας που χάρισαν τρόφιμα, είδη πρώτη ανάγκης, παιχνίδια, ζωοτροφές κλπ, αλλά και την βοήθεια των νέων της πόλης που έδωσαν το δυναμικό παρών και φόρτωσαν το φορτηγό σε λίγα μόλις λεπτά, ξεκίνησε η αποστολή βοήθειας του Δήμου Έδεσσας προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας της Βόρειας Εύβοιας.

Την προσπάθεια οργάνωσαν όλες αυτές τις ημέρες οι πρόσκοποι, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας, ενώ η συμμετοχή των πολιτών ήταν πραγματικά συγκινητική!

Τις επόμενες ημέρες θα οργανωθεί η συγκέντρωση ζωικού κεφαλαίου και ζωοτροφών για να συνδράμουμε τους κτηνοτρόφους της Βόρειας Εύβοιας να ξεκινήσουν και πάλι τις κτηνοτροφικές τους μονάδες.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου δήλωσε σχετικά:

«Ήταν συγκινητική η συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου Έδεσσας, ενώ επιστέγασμα της προσπάθειας ήταν η οργάνωση της αποστολής από τους προσκόπους και η φόρτωση της αποστολής στο φορτηγό από ομάδα νέων, που με κέφι και διάθεση για προσφορά απέδειξαν ότι η Έδεσσα βρίσκεται στην πρωτοπορία της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά σε κάθε περίπτωση η Αυτοδιοίκηση είναι εδώ για να λύνει προβλήματα και να απαλύνει πληγές».

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.