Δ.Αλμωπίας

Αποφυγή τραυματισμών και υλικών φθορών από πρόκληση φωτιάς σε απορριμματοφόρο του Δήμου, λόγω της άμεσης αντίδρασης του προσωπικού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αριδαίας.

118Προβολές

Σήμερα στην Αριδαία, κατόπιν αποκομιδής των σύμμεικτων απορριμμάτων, το προσωπικό που επενέβαινε στο απορριμματοφόρο του Δήμου, είδε καπνό από την σκάφη του οχήματος συνοδευόμενο από οσμή καιόμενου υλικού.

Το προσωπικό καθαριότητας αντέδρασε άμεσα και έπειτα από τις απαραίτητες ενέργειες, επικοινώνησε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας, όπου και έσπευσε στον τόπο του συμβάντος για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Λόγω της άμεσης αντίδρασης του προσωπικού και της παρέμβασης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Αριδαίας, δεν υπήρξαν τραυματισμοί και φθορές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Όλα δείχνουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από ανάφλεξη υλικών που υπήρχαν μέσα στους κάδους που περισύλλεξε το όχημα στο προκαθορισμένο δρομολόγιό του.

Σε κάθε περίπτωση, επαναλαμβάνουμε ότι απαγορεύεται ρητώς από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου, η ρίψη επικίνδυνων υλικών σε κάδους, όπως στάχτες, κάρβουνα κλπ. που μπορεί να ενεργοποιήσουν περιστατικό πυρκαγιάς

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.