Δ.Πέλλας

Ασφαλτοστρώσεις στο δήμο Πέλλας 

1.1kΠροβολές

«Υπογράψαμε την Παρασκευή 22  Μαρτίου 2019 σύμβαση εκτέλεσης έργου για ασφαλτόστρωση δρόμων σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες του δήμου Πέλλας. Με συνεχή δουλειά, πιστοί στις δεσμεύσεις μας και με σωστή ιεράρχηση των αναγκών συνεχίζουμε τα έργα αναμόρφωσης και συντήρησης οδών με στόχο τη βελτίωση της εικόνας του δήμου και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του. Η ασφαλτόστρωση των οδών εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα έργων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά δρόμους που έχουν καταστραφεί από τις αλλεπάλληλες εκσκαφές για διέλευση δικτύων κοινής ωφελείας ή από άλλες αιτίες» δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

 

Η σύμβαση υπογράφηκε μεταξύ του δημάρχου Πέλλας κ.  Γρηγόρη Στάμκου και του εκπρόσωπου της ανάδοχης εταιρίας κ. Δημήτριου Χ. Καιρίδη.

Ο  προϋπολογισμός  της μελέτης του έργου ήταν 520.000,00 ευρώ και μετά την έκπτωση κατά τη διαγωνιστική διαδικασία διαμορφώθηκε στις 188.557,17 €, καλύπτεται από ίδιους πόρους και η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός έξι  (6) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης.

 

 

Γιαννιτσά 22/03/2019 

Γραφείο Τύπου

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.