Δ.Πέλλας

Ασφαλτόστρωση στο δήμο Πέλλας

780Προβολές

Υπογράφηκε  στο δημαρχείο Πέλλας στα Γιαννιτσά  σύμβαση για την εκτέλεση έργου ασφαλτόστρωσης στο δήμο Πέλλας, από το δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας κ. Δημήτριο Καιρίδη.   Η σύμβαση αφορά ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων  σε αγροκτήματα και των πέντε δημοτικών ενοτήτων και ο προϋπολογισμός του έργου είναι  667.872,02 €.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης κατασκευής του έργου, ορίζεται σε 180 ημέρες και αρχίζει από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Η πίστωση προέρχεται από το «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του άξονα προτεραιότητας «Δράσεις για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας».

Ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος δήλωσε σχετικά : « Αξιοποιώντας την πρόσκληση του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ετοιμάσαμε μελέτη για πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων. Λαμβάνοντας υπόψη τις προϋποθέσεις ένταξης, τις ιδιαιτερότητες του αγροτικού δικτύου κάθε περιοχής, αλλά και την ασφάλεια των αγροτών δίνουμε προτεραιότητα σε όσα σημεία αγροτικών δρόμων παρέμεναν για χρόνια ημιτελή, δυσχεραίνοντας τη μεταφορά κυρίως των ευπαθών προϊόντων. 

Προτεραιότητά μας παραμένει η  τόνωση της αγροτικής οικονομίας και μέσα από μια σειρά παρεμβάσεων, στηρίζουμε  το αγροτικό εισόδημα και διαμορφώνουμε τις συνθήκες που θα διευκολύνουν την πρόσβαση των αγροτών στις εκμεταλλεύσεις  τους».

 

Γραφείο Τύπου  

Γιαννιτσά 16/12/2019

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.