Αθλητικά

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ 0-0

1.1kΠροβολές

Ο εξ αναβολής αγώνας  του Α.Σ.Γιαννιτσά με την πρωτοπόρο Βέροια  στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Καβακάς) Γιώτας, Μπαμπαλής Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Πέλκας, Χιντασελι, Μουρίκι, Θεοδωριδης, Ζούρκος, Παντελίδης (82’ Κοτσαρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Θεοδοσιάδης) Κοντογουλίδης, Ζουρκος, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (87’ Καράμπελας), Μπλέτσας(80’ Μυλωνάς), Κανούλας, Σκαθαρούδης (70’Μπακάλης), Τσικόπουλος (60’Χαντζάρας).

ΤΙΜΟΣ ΚΑΒΑΚΑΣ:ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
“Για εμάς ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τη Βέροια σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και για τις δύο ομάδες. Αν μη τι άλλο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν, αλλά εμείς είχαμε προσαρμόσει την τακτική μας στις ανάγκες του παιχνιδιού αφού ξέρουμε ότι η ΒΕΡΟΙΑ είναι μία ομάδα που πιέζει ψηλά, με καλή οργάνωση και με συνεχείς νίκες.

Κάναμε τρεις καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα τέρμα. Δεν τα καταφέραμε αλλά είμαστε ευχαριστημένοι και με το βαθμό της ισοπαλίας που πήραμε. Παίζαμε με μία εξαιρετικά δύσκολη και αθλητική ομάδα που έχει βρει τον τρόπο σε αυτή την κατηγορία να κερδίζει τα παιχνίδια, να έχει την ουσία και για μένα αυτό είναι που μετράει.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα ήμασταν όλοι πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό, βλέπουμε ότι η ομάδα μας έχει μία σταθερότητα, μία βελτίωση και να αποκτάει μία ομοιογένεια.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Σάκη που μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Και φυσικά στη Βέροια στην οποία αγωνίστηκα πολλά χρόνια εύχομαι να είναι αυτή που θα κερδίσει το πρωτάθλημα και θα το κερδίσει”.

.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.