Πολιτική

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΛΑΚΗΣ) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

1.1kΠροβολές

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΛΑΚΗΣ) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΗ ΔΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, παρουσία του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλειου (Λάκη) Βασιλειάδη και τοπικών φορέων.

Σκοπός της σύσκεψης, που έγινε με πρωτοβουλία της Π.Ε. Πέλλας, ήταν να συζητηθεί η ένταξη και του Νομού μας στο μέτρο αναστολής καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ. Ο Υφυπουργός άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις αιτιάσεις και τα επιχειρήματα και εμφανίστηκε θετικός ως προς μια τέτοια εξέλιξη. Ωστόσο, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την απαραίτητη διαδικασία που απαιτείται να προηγηθεί, δηλαδή να κηρυχθεί ο Νομός σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά από αίτημα των Δήμων που επλήγησαν προς την Περιφέρεια και αυτή με τη σειρά της να διαβιβάσει τα αιτήματα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, η οποία θα εξουσιοδοτήσει τον Περιφερειάρχη να κηρύξει τον Νομό σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου. Τότε ο Υφυπουργός δεσμέυτηκε πως θα συμπεριλάβει και τη Πέλλα στη σχετική απόφαση αναστολής καταβολής οφειλών προς τις ΔΟΥ. Όλοι οι φορείς συμφώνησαν να προχωρήσει αυτή η διαδικασία άμεσα, ώστε να ανακουφιστούν οι συμπολίτες μας.

Η συνάντηση έγινε παρουσία όλων των Βουλευτών, υπηρεσιακών παραγόντων της Π.Ε. Πέλλας, των Δημάρχων Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου και Σκύδρας κ. Κατερίνας Ιγνατιάδου και εκπροσώπου του Δήμου Πέλλας.

Ο Βουλευτής κ. Βασιλειάδης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τόνισε την αναγκαιότητα να υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ όλων των φορέων, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορη λύση και δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθεί στενά και θα συνδράμει στις προσπάθειες.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.