Π.Ε.Πέλλας

Βελτίωση της οδικής ασφάλειας

1.1kΠροβολές

Νέο έργο προϋπολογισμού 240.000 ευρώ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Νέο έργο προϋπολογισμού 240.000 ευρώ για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας υλοποιείται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και, συγκεκριμένα, από ίδιους πόρους.

«Η βελτίωση της οδικής ασφάλειας κατά μήκος του δικτύου αρμοδιότητάς μας αποτελεί προτεραιότητα μας. Το τελευταίο διάστημα προχωρήσαμε στην υπογραφή συμβάσεων που αφορούν όχι μόνο στη συντήρηση του οδικού δικτύου αλλά και στην πολιτική προστασία, ενώ προχωρήσαμε τις διαδικασίες για δημοπράτηση κι άλλων παρεμβάσεων και δράσεων. Με τη σύμβαση που υπογράφουμε για τη σήμανση και τα στηθαία ασφαλείας βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και για την ασφαλέστερη διακίνηση προϊόντων και μετακίνηση επισκεπτών από και προς την περιοχή μας», ανέφερε σε δήλωση της η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες σήμανσης και ασφάλισης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είτε προς αντικατάσταση φθαρμένων στοιχείων είτε προς τοποθέτηση νέων. Αποξήλωση παλαιών μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση κατεστραμμένων από προσκρούσεις μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και κιγκλιδωμάτων γεφυρών, τοποθέτηση νέων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση ανακλαστήρων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας και τοποθέτηση πινακίδων (πληροφοριακών, επικινδύνων θέσεων και ρυθμιστικών) είναι οι ειδικότερες εργασίες που εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.