Αγροτικά

Βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία

693Προβολές

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα δεδομένα στον αγροτοδιατροφικό κλάδο και τις σύγχρονες τάσεις στις διεθνείς αγορές, έχει ξεκινήσει μία σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων για την υποστήριξη καινοτομικών αγροτικών πρακτικών, όπως η βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία. Η ζήτηση για ποιοτικά αγροτικά προϊόντα, με κύριο εκπρόσωπο τα προϊόντα βιολογικής παραγωγής, αυξάνει συνεχώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση και όλο τον κόσμο, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για τους αγρότες και κτηνοτρόφους που επενδύουν στη γνώση και στην καινοτομία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, προσκαλεί αγρότες και κτηνοτρόφους που ασχολούνται με τη βιολογική γεωργία και κτηνοτροφία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να συμμετέχουν σε μία πρότυπη δράση ανταλλαγής εμπειριών «καλών» πρακτικών, ενημέρωσης για την ανάπτυξη καινοτομικών μεθόδων παραγωγής και βράβευσης των αρίστων. Η φόρμα συμμετοχής στη διαδικασία της βράβευσης διατίθεται από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πέλλας (ΔΑΟΚ). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23813 51364, 23813 51256 (Έδεσσα) και 23813 52318 (Γιαννιτσά).

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.