Δ.Έδεσσας

«Βοήθεια στο Σπίτι» και στην καραντίνα από τον Δήμο Έδεσσας

677Προβολές

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας ανακοινώνουν ότι και σε αυτή την δύσκολη συγκυρία θα βρίσκονται δίπλα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης λόγω της γενικής καραντίνας.

Όπως και την περασμένη άνοιξη, έτσι και τώρα οι εργαζόμενοι της διευρυμένης υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» ενεργοποιούν τις υπηρεσίες, του ηλεκτρονικού και του τηλεφωνικού κέντρου με σύνθημα το «Μένω Σπίτι & Τηλεφωνώ – Μένω Σπίτι & Ηλεκτρονικά Επικοινωνώ – Κανείς Μόνος».

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2381023101 ή στο 2381027666 από τις 8πμ έως τις 4μμ καθημερινά ή ηλεκτρονικά με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας στο www.edessacity.gr όλο το 24ωρο και όλη την εβδομάδα  το προσωπικό θα αξιολογεί αιτήματα βοήθειας και θα δίνει λύσεις σε σημαντικά θέματα, όπως αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συνδιαλλαγές με το δημόσιο κ.α.  Επίσης διατίθεται και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου covid19.edessacity@gmail.com

Με τις υπηρεσίες αυτές ο Δήμος Έδεσσας στέκεται δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη, για να αντιμετωπίσουν τη νέα κατάσταση λόγω του κορονοϊού. Ταυτόχρονα, αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και λύνονται προβλήματα καθημερινότητας με συμπαράσταση και βοήθεια των εργαζομένων του Δήμου Έδεσσας και των φορέων του.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Αντιμετώπισης Συνεπειών COVID-19 Δήμου Έδεσσας

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.