Πολιτισμός

Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

1.1kΠροβολές

Αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι του Χαμόγελου θα εξασφαλίσουν ό,τι χρειάζεται για το γιορτινό τραπέζι 1.200* παιδιών, που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα.

Αυτό το Πάσχα οι άνθρωποι του Χαμόγελου στη Γραμμή SOS 1056 θα απαντήσουν σε περισσότερες από 22.600* κλήσεις παιδιών που έχουν ανάγκη.

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου και αυτό το Πάσχα, με το πιο ζεστό Χαμόγελό τους θα βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σε κάθε παιδί!

Βοηθήστε κι εσείς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να δώσει σε 25.000 Παιδιά* το πιο σημαντικό δώρο για το Πάσχα: το ΧΑΜΟΓΕΛΟ τους!

*βάσει των ετήσιων στατιστικών στοιχείων του Οργανισμού για το έτος 2018
ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ

Καλέστε στο 19810 από σταθερό ή κινητό
(χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
Στείλτε SMS στο 19810 τη λέξη «ΧΑΜΟΓΕΛΟ»
(χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας)
• Βρείτε όλους τους τρόπους οικονομικής ενίσχυσης εδώ www.hamogelo.gr/gr/el/oikonomika/
• Αποκτήστε τις λαμπάδες σας από το Eshop μας εδώ bit.ly/xamogelolampades
• Επισκεφτείτε ένα από τα Bazaar μας. Δείτε που πραγματοποιούνται εδώ bit.ly/smileeasterbazaars
• Στήριξη σε είδη πρώτης ανάγκης. Δείτε τη λίστα με τα είδη και τα σημεία συγκέντρωσης εδώ bit.ly/stiriksipasxa

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.