Δ.Αλμωπίας

Γέφυρα Ασπροποτάμου Όρμας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
1.2kΠροβολές

Έργο προϋπολογισμού 240.000,00 € για την πολιτική προστασία και ασφάλεια των πολιτών υλοποιεί η Π.Ε. Πέλλας στην Τ.Κ. Όρμας Δήμου Αλμωπίας

 Τη σύμβαση για το έργο «Αποκατάσταση κοιτόστρωσης γέφυρας Ασπροποτάμου στην Τ.Κ. Όρμας» υπέγραψε υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρουσία του κ. Κόντου, εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 240.000,00 € και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, από τους Ιδίους Πόρους.

«Δίνουμε λύση σε ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης παρέμβασης σε ένα σημείο που η επικινδυνότητα του αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Η αποκατάσταση κοιτόστρωσης της γέφυρας σε δρόμο που οδηγεί σε ένα σημαντικό τουριστικό προορισμό της περιοχής μας θα ενισχύσει την ασφάλεια των μετακινήσεων. Ευχαριστώ την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας για τη συνεργασία και την ωρίμανση των διαδικασιών των παρεμβάσεων που υλοποιούμε» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθανασιάδου – Αηδονά στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης.

Η μελέτη του έργου περιλαμβάνει την αποκατάσταση της κοιτόστρωσης της γέφυρας της επαρχιακής οδού Αψάλου – Πολυκάρπης – Λουτρών Λουτρακίου στον χείμαρρο Ασπροπόταμο – Μπέλιτσα. Οι εργασίες που θα πραγματοποιηθούν αφορούν γενικές εκσκαφές, κατασκευή συρματοκιβωτίων, επισκευή σιδηρών κιγκλιδωμάτων γέφυρας κι άλλες απαραίτητες εργασίες στο πλαίσιο της σύμβασης του έργου.

(φωτο Το γεφυρι της Αρτας)

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.