Πολιτική

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΕΠΙΖΗΜΙΑ Η ¨ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ¨

1.1kΠροβολές

«Η Ιστορία θα χρεώσει ανεξίτηλα όσους νομιμοποιούν την εκχώρηση της Μακεδονικής μας Κληρονομιάς!

Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση, την οποία κατηγόρησε για πρακτικές πολιτικά και εθνικά απαράδεκτες, αλλά και βαθύτατα αντιδημοκρατικές, άσκησε ο Γιώργος Καρασμάνης στην Ολομέλεια της Βουλής, στην τελική  συζήτηση για την επονείδιστη Συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ.

Ο πρώην Υπουργός, έκανε λόγο για υποχωρητικότητα που καμιά Ελληνική Κυβέρνηση δεν είχε επιδείξει στο παρελθόν, και για μια πολιτική του τύπου ¨αποφασίζουμε και πράττουμε¨, για να συρθεί η χώρα μας να προχωρήσει σε μια συμφωνία χωρίς την απαιτούμενη λαϊκή και κοινοβουλευτική συναίνεση που, αντί να θωρακίσει απεμπολεί τα εθνικά μας συμφέροντα.

Επικεντρώνοντας στα πιο κραυγαλέα από τα ¨γκρίζα¨ άρθρα της συμφωνίας, αποδόμησε όλους τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς και κατέδειξε ότι, αντιθέτως, ουσιαστικά χαρίζουμε στο γειτονικό σλαβικό κρατίδιο ¨μακεδονική εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα¨, και καθιστούμε του σκοπιανούς περίπου… συγκληρονόμους της αρχαίας ελληνικής μακεδονικής κληρονομιάς!

Προειδοποίησε για ακόμη μια φορά ότι με την ψήφιση της συμφωνίας, η οποία θα μας δεσμεύει διεθνώς, τελεσίδικα και αμετάκλητα, παραιτούμαστε οριστικά από όλες τις εθνικές ¨κόκκινες γραμμές¨, υποθάλπουμε τον ανιστόρητο και επεκτατικό αλυτρωτισμό των γειτόνων μας,  και υποκύπτουμε στη θρασύτατη απαίτησή τους να αρνηθούμε – εμείς! – τις μνήμες μας, τα βιβλία μας, τους μακεδονομάχους μας!

Κατήγγειλε την άθλια ¨επιχείρηση¨ να χαρακτηρίζονται ως… ¨ακραίοι εθνικιστές και κατευθυνόμενοι φασίστες¨, τα πλήθη του λαού που – παρά τις ύποπτες και βίαιες προβοκάτσιες – διαδηλώνουν ειρηνικά ενάντια στην εθνικά επιζήμια συμφωνία, και κατέληξε ότι, η Ιστορία θα καταγράψει ανεξίτηλα και θα χρεώσει αμείλικτα τις ευθύνες όσων με το δικό τους «ναι» προσυπογράψουν και νομιμοποιήσουν αυτές τις απαράδεκτες και εθνικά ταπεινωτικές δεσμεύσεις!

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.