Πολιτική

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Κυβερνητική ολιγωρία

996Προβολές

«226 εκατομμύρια για την προστασία των δασών μας, αζήτητα τέσσερα χρόνια στα ταμεία των Βρυξελλών»!

Με παρέμβασή του στη Βουλή, στην κοινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Επιτροπών, ο Γιώργος Καρασμάνης κατήγγειλε για ακόμη μια φορά την κυβερνητική ολιγωρία, εξ αιτίας της οποίας 226 εκατομμύρια ευρώ, παραμένουν επί τέσσαρα χρόνια αζήτητα στις Βρυξέλλες. Κοινοτικά χρήματα διασφαλισμένα επί δικής του υπουργίας, με το μέτρο Μ8, που θα μπορούσαν και τον δασικό μας πλούτο να προστατέψουν, αλλά και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, κυρίως δασεργατών.

Από Κυβερνητικής πλευράς, οι απαντήσεις ήταν ¨άλλ΄ αντ΄ άλλων¨, με τον έναν να διαψεύδει τον άλλον και τον άλλον με τη σειρά του να… αυτοδιαψεύδεται: Τον μεν πρώην Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να λέει ότι… δεν το χρειαζόμαστε το μέτρο αυτό και τα κονδύλια πρέπει να διατεθούν αλλού! Τον δε αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος τη μια να λέει ότι έχει συνυπογράψει με τον προηγούμενο τις σχετικές Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις για τα υπομέτρα 8.3 και 8.4, και λίγο μετά να λέει ότι οι αποφάσεις αυτές είναι μεν έτοιμες αλλά… δεν θα υπογραφούν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος!

Δείτε στο βίντεο την παρέμβαση Καρασμάνη, ο οποίος βέβαια, μετά το αλλαλούμ των δύο Υπουργών, θα επανέλθει στο θέμα.

ακολουθεί video

1.

https://youtu.be/o0RYZKKXvks

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.