Ελλάδα

Γνωστοποίηση λειτουργίας περαιτέρω δραστηριοτήτων από το NotifyBusiness

346Προβολές

Από τις 15 Μαρτίου 2022 ξεκίνησε η ψηφιακή υποβολή της γνωστοποίηση για την έναρξη μιας οικονομικής δραστηριότητας στους κλάδους – εργαστήρια αισθητικής – διαιτολογικά γραφεία και πολυδύναμες διαιτολογικές μονάδες η οποία θα πραγματοποιείται πλέον μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος NotifyBusiness (https://notifybusiness.gov.gr/).

Με την ψηφιακή υποβολή, πέραν της απλοποίησης των γραφειοκρατικών διαδικασιών που έχει προηγηθεί, διευκολύνονται οι επιχειρήσεις, οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν την οικονομική τους δραστηριότητα τους, υποβάλλοντας την γνωστοποίηση τους όλες τις ημέρες και ώρες, ακόμα και από το κινητό τους τηλέφωνο.

Σημειώνεται ότι από σήμερα δεν είναι πλέον δυνατή η έγχαρτη υποβολή γνωστοποιήσεων και οι επιχειρηματίες απαλλάσσονται από την υποχρέωση να μεταβούν οι ίδιοι ή εκπρόσωποι τους  στις αρμόδιες Υπηρεσίες Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.