Πολιτική

Δήλωση Θεοδώρας Τζάκρη για τους νέους πανηγυρισμούς του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη επειδή η SIEMENS πήρε την ελληνική ΠΙΤΣΟΣ από την πατρίδα μας και την μετέφερε στην Τουρκία

565Προβολές

Η οριστική μεταφορά από την γερμανική πολυεθνική SIEMENS της παραγωγής της ΠΙΤΣΟΣ από τον Ρέντη στην Τουρκία και η άρνησή της ακόμη και να την νοικιάσει στον κ. Μπακατσέλο αποτελεί, από την μια πλευρά, την πικρή αλήθεια του ενδιαφέροντος των επενδυτών για την ευρύτερη περιοχή μας.

Από την άλλη πλευρά, την πιο ντροπιαστική, κλείνει και το τελευταίο κεφάλαιο του διαρκούς εμπαιγμού της Ελληνικής Πολιτείας από τη SIEMENS: η γερμανική εταιρεία είχε δεσμευτεί με νόμο να επενδύσει στην ΠΙΤΣΟΣ, προκειμένου να αποζημιώσει με τον τρόπο αυτό την Ελλάδα για τα απεχθή κακουργήματά της μακροχρόνιας και συστηματικής διαφθοράς στον τόπο μας.

Αντί όμως να επενδύσει η SIEMENS στην Ελλάδα και να αναστήσει την ΠΙΤΣΟΣ, όπως όφειλε κατά το νόμο και την σύμβασή της με το Ελληνικό Δημόσιο, μας άφησε εδώ τα ξεχαρβαλωμένα της καλούπια και μετέφερε την παραγωγική της δραστηριότητα στη γείτονα Τουρκία.

Η «αβάντα» που έκαναν στη SIEMENS Έλληνες ανώτατοι κρατικοί αξιωματούχοι, παραλείποντας τον εξαναγκασμό της να επενδύσει και δίνοντας της άπειρο χρόνο για να κοροϊδεύει, δεν είναι απλώς, μια εγκληματική πολιτική συμπεριφορά! Αλλά είναι μια προκλητικά αντεθνική, επαίσχυντη και αντιπατριωτική πράξη για τα ανταλλάγματα της οποίας γράφει ήδη η σύγχρονη ιστορία μας!

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.