Πολιτισμός

Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας για την αείμνηστη καθηγήτρια Αγγελική Κυρανά

1.2kΠροβολές

Με αφορμή την τελετή ονοματοδοσίας της Σχολικής Βιβλιοθήκης του Γυμνασίου Σκύδρας που πραγματοποιήθηκε στις 9/1/2019 η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε τα εξής:

«Σ’ έναν άνθρωπο των γραμμάτων, το καλύτερο μνημόσυνο, είναι αυτό που έπραξε η αξιαγάπητη οικογένεια της αείμνηστης καθηγήτριας Αγγελικής Κυρανά, που τόσο νέα, άφησε αυτόν τον κόσμο…σε μια συγκινητική και σεμνή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πριν από ημέρες στο Γυμνάσιο της Σκύδρας, αποδεχτήκαμε τη δωρεά που πραγματοποίησε η οικογένεια Παπαγεωργίου Ιωάννη (σύζυγος και θυγατέρες της αείμνηστης Αγγελικής), στη μνήμη της..κατασκεύασαν με δαπάνες τους τα έπιπλα της βιβλιοθήκης του Γυμνασίου Σκύδρας, που με τη συμμετοχή του Δήμου Σκύδρας, είναι πανέτοιμη να δεχτεί τους αναγνώστες της που αγαπούν τα βιβλία και τις γνώσεις…ότι ήθελε δηλαδή η Αγγελική. Ακολούθησε η ονοματοδοσία της βιβλιοθήκης, που από την ημέρα εκείνη και στο πέρασμα των ετών, θα φέρει το όνομα: «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΥΡΑΝΑ». Θέλω να πω ένα μεγάλο – μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια Παπαγεωργίου – Κυρανά, να τους ευχηθώ υγεία, δύναμη και χαρές.

Αιωνία η μνήμη της Αγγελικής Κυρανά.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.