Δ. Σκύδρας

Απογραφή πολιτών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
430Προβολές
Ο Δήμος Σκύδρας με βάση σχετικές υποδείξεις και οδηγίες της Περιφερειακής Υπηρεσίας Στατιστικής Πέλλας ανακοινώνει ότι για την απογραφή των πολιτών

που δεν έχουν απογραφεί στην κανονική περίοδο απογραφής, ισχύουν τα παρακάτω:

Όσοι λοιπόν πολίτες του Δήμου Σκύδρας δεν έχουν απογραφεί έως τώρα, θα πρέπει να απογραφούν, και η διαδικασία είναι η εξής: Η απογραφή αυτή, που έχει χαρακτηριστεί πανελλαδικά ως Γ΄ Φάση Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών 2021, ξεκινάει από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022. Για την απογραφή οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Σκύδρας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) κατά τις ώρες:

Καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 09:00 έως τις 14:00. Αρμόδιες για την απογραφή είναι οι:

Οι πολίτες που θα προσέρχονται θα πρέπει να γνωρίζουν και να δηλώσουν τον προσωπικό τους Α.Μ.Κ.Α. κι Α.Φ.Μ. αλλά και όσων άλλων μελών του νοικοκυριού τους θέλουν να απογράψουν. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του κορονοϊού (πιστοποιητικό νόσησης/εμβολιασμού, βεβαίωσης αρνητικού rapid test/PCR). Επίσης, γίνεται γνωστό ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν σχετικές πληροφορίες από την Περιφερειακή Υπηρεσία Στατιστικής Πέλλας, οδός Πελοποννήσου 14 στην Έδεσσα, τηλ. 2381021776 και 2381051163, ηλ.δ/νση: edessa@statistics.gr

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι όλοι θα πρέπει ν΄ απογραφούμε διότι τα στοιχεία της απογραφής είναι χρήσιμα κι απολύτως απαραίτητα για το σχεδιασμό προγραμμάτων και τη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με τη συνεκτικότητα και την ανάπτυξη της χώρας και του τόπου μας.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.