Δ. Σκύδρας

Δήμος Σκύδρας «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
240Προβολές

Οι γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν είναι μέρες πίστης, αλληλεγγύης και χαράς. Ταυτόχρονα είναι μέρες που η κοινωνία μας καλείται να επιβεβαιώσει τις προτεραιότητές της για την ενδυνάμωση της συνοχής, της εξομάλυνσης των ανισοτήτων και της στήριξης όσων βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Στο πλαίσιο αυτό και στο πνεύμα των Χριστουγέννων  ο Δήμος Σκύδρας, μεταξύ των ενεργειών του, επαναλαμβάνει – κι αυτήν τη χρονιά – την ανθρωπιστική δράση «Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για όλους».

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να συμβάλλουν και να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση  καλούνται να προσφέρουν κάθε είδους συσκευασμένα τρόφιμα διαρκείας που στη συνέχεια θα μοιραστούν σε  συνδημότες μας που τα έχουν ανάγκη. Τα σημεία συλλογής, από την Τετάρτη 15 έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες10:00΄ έως 13:00, είναι τα εξής:

1)Σκύδρα, στο Δημαρχείο,

2)Καλή, στο  Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας.

Για κάθε σχετική πληροφορία ή συνεννόηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Ιωάννα Βέργου, τηλ.:6980414242.

Οι γιορτές έχουν νόημα κι αξία όταν μπορούμε όλοι μας να τις χαρούμε και να τις απολαύσουμε!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.