Π.Ε.Πέλλας

Δελτίου τύπου της ΠΕ Πέλλας

750Προβολές

Διευκρινιστική δήλωση ΠΕ Πέλλας για την απόρριψη του πρώτου σταδίου της αίτησης αναστολής εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου ποταμού Εδεσσαίου ομάδας πολιτών στο ΣτΕ

 Σε συνέχεια του από 12/8/2020 δελτίου τύπου της ΠΕ Πέλλας, διευκρινίζεται ότι η απόρριψη του ΣτΕ, η οποία λήφθηκε για λόγους δημοσίου συμφέροντος, αφορά το πρώτο στάδιο της αίτησης αναστολής, δηλαδή της προσωρινής διαταγής, που υποβλήθηκε από ομάδα 8 μόνο συμπολιτών μας και αφορά στην αναστολή εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου του ποταμού Εδεσσαίου.

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω απόρριψη εξεδόθη πριν από την κατάρρευση του τοιχίου του ποταμού Εδεσσαίου. Η κατάρρευση του τοιχίου όμως, αναδεικνύει την επιτακτική ανάγκη για την υλοποίηση του έργου, με πλήρη αποκατάσταση και στερέωση της κοίτης και των πρανών του ποταμού Εδεσσαίου για λόγους δημοσίου συμφέροντος και πολιτικής προστασίας, και όχι με πρόχειρη ή κατά περίπτωση συντήρηση.

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.