Πολιτική

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

1.2kΠροβολές

  Τις επαφές του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας συνεχίζει ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Τρίτη 12 Μαρτίου και ώρα 18:30 θα επισκεφτεί το Σταυροδρόμι και στις 19:30 τα Εσώβαλτα μαζί με συνεργάτες του, προκειμένου να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και να εμπλουτίσει το πρόγραμμα του συνδυασμού, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσής του.

Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18:30 είναι ο Άγιος Λουκάς και στις 19:30 η Ακρολίμνη.

Πέμπτη 14 Μαρτίου είναι προγραμματισμένες επισκέψεις σε Λιπαρό (18:30) και Άγιος Γεώργιος (19:30)

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ο Δήμος Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Κοινοτήτων, δήλωσε σχετικά:

«Κάθε Κοινότητα του Δήμου Πέλλας επιθυμεί να ακούσουμε τις μικρές ή τις μεγάλες ανησυχίες τους. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται.

Μας μιλάνε όμως κυρίως για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Από την ανάγκη για μια παιδική χαρά μέχρι την ανάγκη για καλύτερο οδικό δίκτυο. Μας ρωτάνε εάν θα αποκτήσουν ποτέ όλα αυτά για τα οποία πληρώνουν δημοτικά τέλη. Απαντήσεις έχουν πάρει πολλές, μόνο στα λόγια όμως, ποτέ στην πράξη. Η πράξη είναι το ζητούμενο και αυτό επιδιώκουμε ως «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Τα προβλήματα δεν είναι δικά τους και οι λύσεις δικές μας. Τα προβλήματα και οι λύσεις οφείλουμε, πρέπει και θα είναι όλων μας».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.