Πολιτική

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

197Προβολές

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗ ΓΙΑ ΦΡΑΓΜΑ ΑΛΜΩΠΑΙΟΥ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

  •    900.000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟ​ΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

Με τον Γ.Γ. Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών Δημήτρη Παπαγιαννίδη, συναντήθηκε σήμερα ο Γιώργος Καρασμάνης.

Έγινε συζήτηση για θέματα αγροτικής οδοποιίας – ειδικότερα για το πρόβλημα που υπήρξε σχετικά με τον Δήμο Έδεσσας το οποίο τέθηκε από τον Δήμαρχο και τον πρώην Υπουργό στον Γενικό Γραμματέα, βρέθηκε λύση και, μέσα στον Οκτώβρη ξεκινά η διαδικασία ένταξης με συνολικό προϋπολογισμό 600.000. Όπως επίσης σε συνεργασία με την Δήμαρχο Σκύδρας και τις τεχνικές υπηρεσίες, ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την ασφαλτόστρωση του αγροτικού δρόμου των κοινοτήτων Δάφνης – Καλυβίων, προϋπολογισμού 300.000 που ήδη εγκρίθηκε. Υπογραμμίζεται ότι και τα δύο αυτά προβλήματα ξεπεράστηκαν με την αμέριστη βοήθεια, τη γνώση και την εμπειρία του Γ.Γ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη.

Να σημειωθεί ότι όπως είχε προαναγγείλει ο πρώην Υπουργός με Δελτίο Τύπου της 22ας Ιουλίου, είχε αξιολογηθεί και ήδη έχει εγκριθεί και η ασφαλτόστρωση οκτώ (8) ακόμη αγροτικών δρόμων συνολικού προϋπολογισμού 3.500.000.

Κουβέντα έγινε επίσης και για τα αρδευτικά έργα μέχρι 2.200.000 για τα οποία υπήρξε μικρή καθυστέρηση και η αξιολόγησή τους θα ξεκινήσει εντός του Οκτωβρίου για να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Υπενθυμίζεται ότι τα έργα αυτά συνολικού προϋπολογισμού 11.600.000 είναι υπό αξιολόγηση – όπως επίσης είχε προαναγγείλει ο Γιώργος Καρασμάνης με το προαναφερθέν Δελτίο Τύπου της 22ας Ιουλίου και το οποίο επισυνάπτεται στη συνέχεια.

Ως προς κυρίως έργο – το Φράγμα Αλμωπαίου – που ο πρώην Υπουργός παρακολουθεί σε καθημερινή βάση, στη συνάντηση ειπώθηκε ότι έχει ολοκληρωθεί ο τεχνικός Φάκελος για το αρδευτικό δίκτυο από την εταιρία Deloitte, και αναμένεται η σύγκληση της Διυπουργικής Επιτροπής για να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες.

 

Επισυνάπτεται το Δ.Τ. της 22ας Ιουλίου:

 

https://www.facebook.com/NDkarasmanis/posts/pfbid0zDvCBG2nygCh1cUtReYWBXiEENChdyuNEztoNWiGLVCaST8bWvmVMsGAdnZxd1wCl

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.