Δ. Σκύδρας

Δεν θα πραγματοποιηθεί η λαϊκή αγορά Σκύδρας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
740Προβολές

  Ενημερώνουμε τις συμπολίτισσες, τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο ότι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που σχετίζονται με την επιβεβαίωση κρούσματος κορωνοϊού στην Κοινότητα Μαυροβουνίου του Δήμου μας και προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της παραπάνω πανδημίας και να προστατευθεί η υγεία όλων μας, δεν θα πραγματοποιηθεί  η λαϊκή αγορά της Σκύδρας  το Σάββατο 4 Απριλίου 2020.

Για κάθε περαιτέρω πληροφορία και διευκρίνιση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ν΄απευθύνονται στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Σταματέλλο στο τηλ.:6980414545 και στον Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Ιγνάτη Καραπαναγιώτη στο τηλ.:6977946294.

Αυτό που προέχει έναντι όλων των άλλων θεμάτων και παραμένει κρίσιμης σημασίας είναι η σχολαστική και η εξαντλητική εφαρμογή των μέτρων προστασίας που μας συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς, είναι η στήριξη των ευπαθών ομάδων και των ηλικιωμένων, είναι η θωράκιση της υγείας όλων μας, ώστε με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις να επιστρέψουμε το συντομότερο και με αισιοδοξία στην κανονικότητα.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.