Δ.Έδεσσας

Δημοπρατείται το νέο γήπεδο στο Πασά Τσαΐρ

DCIM100MEDIADJI_0467.JPG
1.2kΠροβολές

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το έργο «Κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στο Πασά Τσαΐρ», μετά την έγκριση των όρων δημοπράτησής του. Δημοπρατείται και ξεκινάει άμεσα η κατασκευή του!

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 1.150.000 € και προβλέπεται η άμεση κατασκευή ενός σύγχρονου σταδίου ποδοσφαίρου και στίβου, που θα καλύψει πλήρως, τόσο τις αθλητικές ανάγκες των πολιτών της Έδεσσας, όσο και τη δυνατότητα πραγματοποίησης διεθνών αγώνων και διοργανώσεων.

Ουσιαστικά, η έναρξη της κατασκευής του νέου γηπέδου σηματοδοτεί την υλοποίηση ενός οράματος δεκαετιών για την πόλη της Έδεσσας, που αφορά στη δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στις παρυφές της πόλης, που θα διαθέτει υποδομές για όλα τα αθλήματα.

Παράλληλα, έχουμε ξεκινήσει τη διαμόρφωση της παραποτάμιας πρόσβασης από τη Βυζαντινή γέφυρα, έτσι ώστε οι πεζοί να μπορούν να μεταβαίνουν με ασφάλεια στο χώρο και φυσικά μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, που μόνο η Έδεσσα μπορεί να προσφέρει!

20190326135747517

 

Γραφείο Τύπου

Δήμου Έδεσσας

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.