Δ.ΈδεσσαςΠολιτισμός

Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας: Η μουσική Προπαίδεια συνεχίζεται.

841Προβολές

Η δύσκολη κατάσταση του εγκλεισμού και της απόστασης δυστυχώς
συνεχίζεται με στόχο την προστασία όλων μας. Αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να συνεχίζουμε και την ζωή μας με έναν διαφορετικό όμως τρόπο.
Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας συνεχίζουν να διασκεδάζουν ενώ παράλληλα
εκπαιδεύονται, απλώς…διαδικτυακά. Τα παιδιά που ψυχαγωγούνται μετά μουσικής, θα συνεχίζουν να έχουν αυτήν την ασχολία ή μπορούν να την αποκτήσουν ακόμη και τώρα, καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται στο Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας.
Μην αργείτε όμως, καθώς ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.
Τα τμήματα είναι δομημένα με βάση την ηλικία των παιδιών. Πιο
συγκεκριμένα, υπάρχει τμήμα για κάθε ηλικιακή ομάδα (3-4 ετών, 4-5 ετών, 5-6 ετών) δίνοντας την δυνατότητα εξέλιξης των ταλέντων και της παρεχόμενης στα παιδιά εκπαιδευτικής βαθμίδας αφού όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές ανά έτος σε κάθε παιδί. Επιθυμώντας οι αλλαγές στην συμπεριφορά και τις γνώσεις των παιδιών να βελτιώνονται συνεχώς, στο Δημοτικό Ωδείο Έδεσσας, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα «Μουσική Προπαιδεία» στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν οι μικροί μας φίλοι έως 6 ετών.
Διαδικτυακά λοιπόν και μέσω κατάλληλης εφαρμογής, ακόμη και οι πολύ
νεαροί συμμετέχοντες μας, πλέον, μπορούν να εκπαιδευτούν δωρεάν σχετικά με την μουσική αλλά και να διασκεδάσουν με την συνοδεία της. Μία ενασχόληση η οποία ενισχύει την ανάπτυξη νοημοσύνης και αυτοεκτίμησης. Δύο χαρακτηριστικών-όπλων γενικότερα για την ζωή και όχι μόνο για την μουσική.

Δεν μένει παρά να δηλώσετε συμμετοχή, στέλνοντας email στην διεύθυνση
ode.edessacity@gmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο της
γραμματείας: 23810-23101 ή στο email ode.edessacity@gmail.com.

Η μουσική προπαιδεία είναι ΔΩΡΕΑΝ πέραν της εγγραφής
Κόστος εγγραφής ανα έτος: 20 ευρώ

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.