Κεντρική Μακεδονία

Δημοτικό Ωδείο Νάουσας «Εστία Μουσών» «Μουσική για όλους»

439Προβολές

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μουσική για όλους» διοργανώνει το Δημοτικό  Ωδείο  Νάουσας «Εστία Μουσών», την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:30.

Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα απευθύνεται προς όλους όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν ή και να ασχοληθούν με τη μουσική, μέσα από παρουσιάσεις οργάνων και δράσεις που αφορούν όλα τα Τμήματα Μουσικής και Χορού του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών».

Το πρόγραμμα αφορά γνωριμία με τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας και του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης (Jung Eun Lee – σολίστ, καθηγήτρια βιολιού, Μαίρη Στιβανάκη – πτυχιούχος βιολιού, Βίκυ Σουέρεφ – πτυχιούχος φλάουτου,  Γιάννης Κετάνης – πτυχιούχος βιολιού,  Ματθαίος Χάιδος – διπλωματούχος κλαρινέτου)  και παρουσίαση μουσικών οργάνων – βιολί, φλάουτο, κλαρινέτο.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021,  στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών» τηλεφωνικά στο 2332024234 ή στο  email: estiamouson@gmail.com.

Κατά την είσοδο στο Ωδείο αλλά και κατά την διάρκεια της παρουσίασης είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας, ενώ θα ισχύουν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η είσοδος στο χώρο επιτρέπεται για τους μαθητές με βεβαίωση self test και για τους ενήλικες με βεβαίωση εμβολιασμού, νόσησης ή rapid test 48 ωρών.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.