Π.Ε.Πέλλας

Διαγράμμιση της παλαιάς Εθνικής Οδού

602Προβολές

Συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης του οδικού δικτύου από την Π.Ε. Πέλλας

Διαγράμμιση της παλαιάς Εθνικής Οδού

 Ακόμη ένα σημαντικό έργο για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, υλοποιείται από την  Περιφερειακή Ενότητα  Πέλλας. Πρόκειται για τη διαγράμμιση της Παλαιάς Εθνικής Οδού, από τη διασταύρωση του Μελισσίου μέχρι το Μαυροβούνι και την Νέα Εθνική οδό, σε μήκος 20 χιλιομέτρων.

 

Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η ασφάλεια του οδικού δικτύου, τόσο της Εθνικής οδού όσο και της επαρχιακής που εξασφαλίζει την επικοινωνία στο εσωτερικό και μεταξύ των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, αποτελεί σημαντική προτεραιότητα κατά τη σύνταξη του Τεχνικού μας Προγράμματος.

Η παλαιά Εθνική Οδός και το συγκεκριμένο κομμάτι για το οποίο υλοποιείται η διαγράμμιση, με άρτιες προδιαγραφές που ετοίμασαν οι τεχνικές υπηρεσίες, αποτελεί έναν δρόμο υψηλής κυκλοφορίας. Εκατέρωθεν του δρόμου υπάρχουν πολλά αγροκτήματα, βιομηχανίες, αγροτικές και επιχειρηματικές εγκαταστάσεις, καθώς και οικισμοί με σημαντική οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα. Η σήμανση του οδικού δικτύου ήταν ένα πάγιο αίτημά τους που αυτές τις ημέρες υλοποιείται και, μαζί με τα υπόλοιπα έργα κοπής χόρτων, συντηρήσεων, φωτισμού που υλοποιούμαι, συμπληρώνουν την ασφάλεια διερχόμενων οχημάτων, προσώπων και αγαθών».

 

s

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.