Δ. Νάουσας

Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Νάουσας

168Προβολές

Διαδοχικές συναντήσεις του Δημάρχου Νάουσας με κυβερνητικά στελέχη στην Αθήνα

Διαδοχικές συναντήσεις στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καραναικόλας κατά την  διήμερη επίσκεψη του στην Αθήνα (14 και 15 Νοεμβρίου 2022).

 

Ειδικότερα, σε συνάντηση που είχε  ο Δήμαρχος Νάουσας με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές και τα αναγκαία έργα υποδομής στον δήμο. Ειδικότερα, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα που αφορούν στην αναβάθμιση των υποδομών στο Χιονοδρομικό Κέντρο «3-5 Πηγάδια», το αναπτυξιακό σχέδιο του δήμου για την ανάδειξη της Σχολής του Αριστοτέλη κ.ά.

 

Επίσης, σε συνάντηση του Δημάρχου με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά και στελέχη του ΥΠΕΝ συζητήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για το καθεστώς χρήσεων γης, ζητήματα επίλυσης εκκρεμών ζητημάτων για το ξενοδοχείο στο άλσος του Αγίου Νικολάου κ.ά.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Νάουσας συναντήθηκε στο ΥΠΕΣ με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα και τον Υφυπουργό Οικονομίας Απόστολο Βεσυρόπουλο για τρέχοντα ζητήματα του δήμου.

Τέλος, κατά την διήμερη επίσκεψή του στη Αθήνα,  ο κ. Καρανικόλας συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή του ΕΦΚΑ Γεώργιο Γκράτζιο, στον οποίο έθεσε, μεταξύ άλλων,  την αναγκαιότητα ενίσχυσης με προσωπικό των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ στη Νάουσα, ενώ συζητήθηκαν και θέματα για τις υποχρεώσεις του δήμου προς τον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.