Δ.Πέλλας

Διακήρυξη μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του 6ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
269Προβολές

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΟΥ 6ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Προκηρύσσει δημοπρασία για τη μίσθωση κατάλληλου ακινήτου που θα χρησιμοποιηθεί για τη στέγαση του  6ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών του Δήμου Πέλλας.   Το μίσθιο πρέπει να περικλείεται από τις οδούς: Μπάφρας από 22 έως 100, Φιλίππου από 11 έως 50, Αγ. Παρασκευής από 1 έως 25, Μ. Αλεξάνδρου από 100 έως 109, Πίκπα 46 ζυγά, να πληροί τα κριτήρια καταλληλότητας και επιλογής χώρων, για την ανέγερση Δημοσίων διδακτηρίων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης καθώς και χώρων μετά κτιρίων κατάλληλων για στέγαση Σχολικών Μονάδων όπως αυτά καθορίζονται  στις παραγράφους 1, 2, 3 & 5 της  αριθμ. 37237/ΣΤ1/07 (ΦΕΚ 635/Β/27-4-2007) όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 168655/9-10-2018 (ΦΕΚ 4519/Β’/2018) υπουργικής απόφασης, να βρίσκεται στη Δημοτική Κοινότητα Γιαννιτσών και συγκεκριμένα στην πόλη των Γιαννιτσών, ελάχιστο εμβαδόν  αίθουσας διδασκαλίας δεκαπέντε (15) τετραγωνικά μέτρα και ενάμιση (1,50) τετραγωνικό μέτρο ανά εκπαιδευόμενο στις αίθουσες διδασκαλίας, χώρο διοίκησης για γραφείο, κουζίνα βοηθητικοί χώροι, χώρο υγιεινής νηπίων 5τ.μ και χώρο υγιεινής ΑΜΕΑ, να είναι προσβάσιμο για τη φοίτηση ατόμων με αναπηρία (ΑΜΕΑ), να πληροί όλες τις προδιαγραφές του Εθνικού Αντισεισμικού Κανονισμού (Αντισεισμικούς και θεμελιώσεων), η εσωτερική ηλεκτρική εγκατάσταση του ακινήτου θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των ηλεκτρικών συσκευών και μηχανημάτων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας και τις ανάγκες της Σχολικής Μονάδας, σε αντίθετη περίπτωση οι εκμισθωτές υποχρεούται να κάνουν αλλαγή χρήσης των προσφερόμενων ακινήτων σύμφωνα με τη διακήρυξη.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε δώδεκα (12) χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής του ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης.

Πληροφορίες και αντίγραφα της διακήρυξης διατίθενται από τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς, ημέρες εργάσιμες και ώρες 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ., Διεύθυνση Εθνικής Αντίστασης & Χατζηδημητρίου, Γιαννιτσά, τηλέφωνο: 2382350818

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.