Π.Ε.Πέλλας

Διανομές τροφίμων

988Προβολές

Πέμπτη 9 Μαΐου: Δήμος Σκύδρας | Παρασκευή 10 Μαΐου: Δήμος Έδεσσας

Πέμπτη 9 Μαΐου πρόκειται να πραγματοποιηθεί η νέα διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά καλεί όλους τους συμπολίτες μας ωφελούμενους να παραλάβουν τα τρόφιμα τα οποία πρόκειται να διανεμηθούν, υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης με τα διαθέσιμα μέσα, των ανθρώπων που έχουν νιώσει περισσότερο τις επιπτώσεις της κρίσης που βιώνουμε.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα παραλάβουν νωπά τρόφιμα και, ειδικότερα, κρέας βόειοκαι χοιρινότυρί φέταημίσκληρο τυρί και ακτινίδια.

Συγκεκριμένα,

  • για τους ωφελούμενους του Δήμου Σκύδρας, η διανομή θα γίνει Πέμπτη (09/05) από την άτυπη Βιομηχανική Περιοχή Ριζαρίου (πρώην σφαγεία Ζλάτη)
  • για τους ωφελούμενους του Δήμου Έδεσσας, η διανομή θα γίνει την Παρασκευή (10/05) από την άτυπη Βιομηχανική Περιοχή Ριζαρίου (πρώην σφαγεία Ζλάτη)

Οι ώρες διανομής για τους ωφελούμενους και των δύο Δήμων είναι: 09:00 – 18:00.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου όγκου και βάρους της συσκευασίας (κυρίως στις περιπτώσεις πολυμελών οικογενειών) χρειάζεται μεταφορικό μέσο για την μεταφορά των προϊόντων που θα παραληφθούν.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ενημερωθούν εξατομικευμένα με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο επικοινωνίας.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν διανομές τροφίμων στους υπόλοιπους Δήμους, Αλμωπίας και Πέλλας αντίστοιχα για τις οποίες οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεώτερη ανακοίνωση.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.