Δ. Σκύδρας

Διανομή επισιτιστικής βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες λόγω κορωνοϊού από τον Δήμο Σκύδρας.

614Προβολές

  Ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζοντας την υλοποίηση προγραμμάτων υποστήριξης των συμπολιτών μας, που πλήττονται από τις επιπτώσεις της κρίσης λόγω κορωνοϊού, πρόκειται να διανείμει, στο προσεχές διάστημα, βασικά επισιτιστικά αγαθά.

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και την  Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.). Την υλοποίησή του έχει αναλάβει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σκύδρας με την ευθύνη του συντονισμού από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διανομή των επισιτιστικών προϊόντων παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν στο Δημαρχείο, κατά τις εργάσιμες ώρες, μαζί με την αντίστοιχη αίτηση τα εξής δικαιολογητικά:

  • Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
  • Φωτοτυπία κάρτας ανεργίας
  • Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας έτους 2019

Η κατάθεση όλων των παραπάνω ξεκινάει την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 κι ολοκληρώνεται την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την Προϊσταμένη του Τμήματος Εύχαρη Γραμματοπούλου τηλ. 2381351876 και την Αντιδήμαρχο Μαρία Γιακαμόζη, τηλ.:6980414242.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.