Δ.Αλμωπίας

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

802Προβολές

Στην Αριδαία  Τρίτη  5 Νοεμβρίου 2019 και ώρα από τις 9:00 έως τις 16:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΦΟΣ Αλμωπίας (στο ίδιο μέρος με τις προηγούμενες διανομές), πρόκειται να πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής τους Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους άπορους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής αφουγκραζόμενος  τις ανάγκες της Κοινωνίας, των πολιτών και ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται στις μέρες μας, όπως τους ωφελούμενους του ΚΕΑ, καλεί τους δικαιούχους να παραλάβουν τα τρόφιμά τους, με σκοπό  την στήριξη των ιδίων και των οικογενειών τους.

Κάθε ωφελούμενος του προγράμματος θα παραλάβει τα εξής ΝΩΠΑ προϊόντα

 

1          ΜΠΑΝΑΝΕΣ                                                 Βάρος: 2 kg

2          ΚΡΕΑΣ ΒΟΕΙΟ                                 Βάρος: 1 kg

3          ΚΡΕΑΣ ΧΟΙΡΙΝΟ                 Βάρος: 1 kg

4          ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ                                   Βάρος: 0,5 kg

5          ΤΥΡΙ ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ                        Βάρος: 0,5 kg

 

Σύνολο κιλών ανά άτομο:  5  κιλά.

 

 

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να αναγράφει το Α.Μ.Κ.Α. τους, καθώς και την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν δεν προσέλθει ο ίδιος ο δικαιούχος, ο εκπρόσωπός του ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να έχει εξουσιοδότηση και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.