ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ζωή συνεχίζεται …….μην ξεχνάτε τους πελάτες σας να τους πείτε >*ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ* αλλιως ………θα σας ξεχάσουν και αυτοί…………

H Καθημερινή διαφήμιση είναι ένας τρόπος διείσδυσης στο μυαλό και τις ψυχές των ανθρώπων.

Το ραδιο ΤΟΞΟΤΗΣ απο fm και internet ψυχαγωγεί, εκπαιδεύει και ενημερώνει ….ακούει κανείς όπου κι αν βρίσκεται, ότι κι αν κάνει.

Χαράξτε μια στρατηγική επικοινωνίας καθοριστική για την επιτυχία της επιχείρησής σας το 2019, με τον κορυφαίο ραδιοσταθμό του Ν.Πέλλας.

Tο ραδιόφωνο!!! η καλυτερη συντροφια σου!!! ακούς παντού χωρίς να σε απασχολεί σε ωρες εργασιας,
στο σπίτι, στη δουλειά,στο μαγαζί,στο αυτοκίνητο.
ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ ΠΡΟΒΑΛΕΙ-ΘΥΜΙΖΕΙ – ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.

Εως τρεις ώρες καθημερινά ακούν ραδιόφωνο οι Ελληνες.Σύμφωνα με όλες τις πρόσφατες ερευνητικές διαδικασίες , το Ραδιόφωνο είναι το πο αξιόπιστο Μέσο Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας . H διαφήμιση δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μέσο επικοινωνίας και προβολής κάθε επιχείρησης,όπως ακριβώς απαιτούν οι σύγχρονες συνθήκες αγοράς. Εάν σταματήσετε να “φωνάζετε” προς του πελάτες σας “εδώ είμαι και έχω αυτό που θέλεις” το πιθανότερο είναι να σταματήσουν και αυτοί
να “κοιτάζουν” προς το μαγαζί σας! Με αυτόν τον τρόπο θα γίνετε πιο γνωστοί, αλλά ακόμη και αν είστε,θα πρέπει να διατηρήσετε τη φήμη που μέχρι τώρα έχετε αποκτήσει .

Ο.Ε. Ρ.Σ. ΤΟΞΟΤΗΣ F.M. Με σημαντική πορεία δημιουργικών χρόνων,πάντα στην κορυφή της ακροαματικότητας.Η σταθερή 1η θέση στα FM του Ν.Πέλλας απο το 1991 είναι εγγύηση.

ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙΤΕ……. ΔΩΣΤΕ ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!!!!* Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ *

(πηγη Public Issue Νοεμβριος 2018) TA ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΗΝ 8η ΘΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ!!!

Το ραδιόφωνο είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές μέσο μαζικής ενημέρωσης. Το 80% των ανθρώπων μεταξύ 15-44 χρονών ακούν ραδιόφωνο. Το ραδιόφωνο χρησιμεύει όταν θέλετε να ανεβάσετε
την οικειότητα του προϊόντος/ υπηρεσίας σας.Γιατί να χρησιμοποιήσετε το ραδιόφωνο; Ευελιξία: Το ραδιόφωνο είναι «φορητό» μέσο που μπορεί να το ακούει κανείς όπου κι αν βρίσκεται, ότι κι αν κάνει. Παρέχει διάφορες εκπομπές οι οποίες έχουν τμηματοποιημένους ακροατές.Έτσι μπορείτε να επικοινωνήσετε το μήνυμά σας στους ακροατές που επιθυμείτε.

ΦΙΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΜΠΟΜΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟAΤΕΣ ΜΑΣ!!! ΕΚΜΠΟΜΠΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

1 ΤΑ *20 ΠΡΩΤΑ* ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ (11 ΕΩΣ 12.30)
2 Ο *ΚΑΙΡΟΣ* ΚΑΘΗΜΕΡΙΝH
3 *ΑΘΛΗΤΙΚΑ* ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
4 *ΕΚΜΠΟΜΠΗ ΑΚΡΟΑΤΩΝ* ΣΑΒΒΑΤΟ (12.30 ΕΩΣ 2)
5 *ΚΑΛΙΤΕΧΝΙΚΑ* ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
6 *ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ* ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (3 ΕΩΣ 3.30)
7 *ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ* ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ (8 ΕΩΣ 2)
8 *ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ* ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (11 ΕΩΣ 2)
9 *ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ* ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (8 ΕΩΣ 11)
10 *ΩΡΕΣ ΗΜΕΡΑΣ*

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
Η τιμή (ράδιο)στο διαφημιστικό μήνυμα είναι  κάθε δευτερόλεπτο..Mάθετε για τις τιμές και τα πακέτα προσφορών !

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ KΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΑΣ  ΒΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Προς τις Υγιείς επιχειρήσεις τώρα ……

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ!

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!

ΘΥΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!

ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΣΑΣ!

ΔΩΣΤΕ ΑΛΛΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ!

ΑΓΑΠΗΘEIΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Μεγάλες επιχειρήσεις, πανελλαδικής εμβέλειας και της αγοράς του νομού εμπιστεύονται την προβολή τους στη συχνότητα του Ρ.Σ.ΤΟΞΟΤΗΣ 96,3 F.M.Η μεγάλη ακροαματικότητα και η σταθερή 1η θέση στο Ν.Πέλλας εδώ και χρόνια είναι εγγύηση.TO ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ παρέχει πολλούς τρόπους για την προβολή και την διαφήμισή σας. Είτε στην Ραδιοφωνική , είτε στην Ηλεκτρονική αποτελεί μια σίγουρη και αποτελεσματική επιλογή για εσάς και την επιχείρησή σας για να αυξήσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας.Το ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ είναι μια υγιής επιχείρηση,είναι το αποτέλεσμα της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται στο σταθμό.Το τμήμα marketing, οργανωμένο, με έμπειρα και ικανά στελέχη, αποτελεί τον σύμβουλο του κάθε πελάτη στις ανάγκες προβολής και προώθησης των προ’ι’όντων ή της επιχείρησης του με άριστη εξυπηρέτηση ,πρωτοπωριακές ιδέες και λύσεις,υπεύθυνα και αποτελεσματικά,σταθερή αξία στη διαφήμιση!!!εξασφαλίζει την επιτυχία μιας διαφημιστικής καμπάνιας συμμετέχοντας ενεργά στη στήριξη της τοπικής οικονομίας και ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των σημερινών μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ…..Ο ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ   και…. προτείνει…Ευχές εορτών Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς- Πάσχα απο τους 96,3 fm !!!στους ακροατές μας.

Είμαι στην διάθεση σας να μου τηλεφωνήσετε για να τα πούμε και προσωπικά,για πρόταση συνεργασίας! να μπορέσω να σας δώσω περισσότερες πληροφορίες, που αφορά ενα ελκυστικό πακέτο προβολής της Επιχείρησης σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ – ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ για το ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ Μάκης Χρηστάκης Για την διαφημιστική σας προβολή μπορείτε να επικοινωνείτε : με τα κινητά 6932425259 – 6937174161

Ζητoύνται Πωλητές-Πωλήτριες με Ελεύθερο ωράριο & ποσοστό επι των πωλήσεων στο ραδιόφωνο 96,3 fm ΡΑΔΙΟ ΤΟΞΟΤΗΣ www.toxotisfm.gr Ενημερωθείτε απο το Διαφημιστικό τμήμα του Ρ.Σ.ΤΟΞΟΤΗΣ – 2382042303 – 6932425259 Μάκης Χριστάκης.