Δ. Βέροιας

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΖΩΪΚΩΝ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»

241Προβολές

Υπενθυμίζουμε στους ιδιοκτήτες και υπεύθυνους λειτουργίας καταστημάτων εμπορίας ζωικών προϊόντων, αλλά και στους δημότες μας, πως σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία καθώς και με τον Κανονισμό Καθαριότητας Δήμου Βέροιας, απαγορεύεται η ανεξέλεγκτη εναπόθεση ζωικών υποπροϊόντων (υπολείμματα κρέατος, οστών, κλπ), που δεν προορίζονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο, μέσα στους κάδους των οικιακών απορριμμάτων και στο περιβάλλον γενικότερα.

Στην ιστοσελίδα της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων http://www.minagric.gr/index.php/el/for-farmer-/animalproduction/Zoikaypoproionta υπάρχει αναρτημένη η σχετική νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος – Καθαριότητας – Πολ. Προστασίας, του Δήμου Βέροιας στο τηλέφωνο 2331350634 & 6930074801.

« ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος-Καθαριότητας- Πολιτικής Προστασίας 

Παπαδόπουλος Βασίλειος

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.