Αγροτικά

Διεθνής έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών

1kΠροβολές

Με κύριο στόχο την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της μακεδονικής γης και τη στήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις του πρωτογενούς τομέα, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει για τέταρτη φορά στην έκθεση Fruit Logistica 2019, τη διεθνή διοργάνωση για την προώθηση φρούτων και λαχανικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο από τις 6 έως τις 8 Φεβρουαρίου 2019, στο εκθεσιακό κέντρο Messe Berlin.

«Με τη συμμετοχή της στη Fruit Logistica 2019, τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών για τους επαγγελματίες του κλάδου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις της για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων της μακεδονικής γης στο εξωτερικό. Η παρουσία της Περιφέρειάς μας στη Fruit Logistica 2019 θα δώσει μία ακόμη ευκαιρία σε νέους αλλά σημαντικούς και ποιοτικούς παραγωγούς από όλες τις περιφερειακές ενότητες να παρουσιάσουν τα μοναδικά τους προϊόντα σε νέες αγορές, καθώς και στην αγορά της Γερμανίας, μιας από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης», τόνισε η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Γερακίνα Μπισμπινά.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει να είναι αρωγός στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων του πρωτογενούς τομέα, προσφέροντας στους επιχειρηματίες βήμα προβολής σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις, την απαραίτητη τεχνογνωσία, αλλά και κάθε δυνατή υποστήριξη για την καλύτερη προβολή των προϊόντων τους», σημείωσε η κ. Μπισμπινά.

Η διεθνής έκθεση Fruit Logistica 2019 καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά) και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο, με συμμετοχές που προέρχονται από όλες τις αγορές του κόσμου.

Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου.

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.