Πολιτική

Διονύσης Σταμενίτης: «Ξεκινά ο διαγωνισμός για το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας».

474Προβολές

Με την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Καραμανλή, εγκρίθηκε η διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για το έργο «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Κιλκίς, Σερρών, Έδεσσας και Ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω ΣΔΙΤ».

Το έργο αποτελεί μέρος του πακέτου των 12 δικαστικών μεγάρων ανά την επικράτεια, με συνολικό προϋπολογισμό, ο οποίος ξεπερνά τα 300 εκατ. και εγκρίθηκε τον περασμένο Μάρτιο από Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.

Στο πλαίσιο της σύμβασης σύμπραξης, ο ιδιωτικός φορέας στον οποίο θα ανατεθεί το έργο, θα προχωρήσει στην υλοποίηση της μελέτης, στη χρηματοδότηση, στην κατασκευή και στη συντήρηση των τριών μεγάρων σε Έδεσσα, Κιλκίς και Σέρρες, όπως επίσης και  του υφιστάμενου δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε:

«Υλοποιείται ένα ακόμη βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στην έναρξη της κατασκευής του Δικαστικού Μεγάρου της Έδεσσας. Ένα σημαντικό έργο για την πόλη της Έδεσσας, που θα καλύψει υπάρχουσες ανάγκες των δικαστικών υπηρεσιών και θα προσφέρει αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους πολίτες. Αποδεικνύεται πέρα από κάθε αμφισβήτηση, ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εφαρμόζει με συνέπεια όσα εξαγγέλλει.

Οι πολίτες της Πέλλας διαπιστώνουν ότι με σωστό σχεδιασμό, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε την υλοποίηση όσων δικαιούται ο Νομός μας. Συνεχίζουμε και διεκδικούμε τη χρηματοδότηση του έργου ανέγερσης νέου  Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη των Γιαννιτσών».

 

 

 

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.