Πολιτική

Διονύσης Σταμενίτης

931Προβολές

Διονύσης Σταμενίτης: «Η ορκωμοσία του νέου κοινοβουλίου είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες.

Η ορκωμοσία του νέου κοινοβουλίου είναι η αρχή μιας νέας εποχής για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες. Είναι το ξεκίνημα μιας μεγάλης προσπάθειας για την αναγέννηση της πατρίδας μας. Οι Βουλευτές έχουμε χρέος απέναντι στον ελληνικό λαό να εργαστούμε μεθοδικά και με αφοσίωση για τη θωράκιση και την προάσπιση των συμφερόντων του.

Προσωπικά αισθάνομαι για ακόμη μια φορά την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλους τους πολίτες της Πέλλας τονίζοντας τους ότι είμαι πρόθυμος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να καταφέρουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Μένω πιστός σε όσα έχω πει από την αρχή της ενασχόλησης μου με την πολιτική, ότι ο Νομός μας διαθέτει τεράστια πλεονεκτήματα που μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε μέσα από τον σωστό σχεδιασμό και τη συνεργασία.

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου που με εμπιστεύτηκαν. Υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου.

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.