ΑγροτικάΠ.Ε.Πέλλας

Δράσεις για Νέους Γεωργούς

304Προβολές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

              Το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδραςτου ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ θα ξεκινήσει την υλοποίηση Προγραμμάτων Κατάρτισης διάρκειας 90 ωρών τον Μάιο του 2022,στο πλαίσιο της δράσης 1.1.1 «Δράσεις κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων για Νέους Γεωργούς με Μικρές Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις», στο πλαίσιο του υπομέτρου 6.3 «Ενισχύσεις για την Ανάπτυξη ΜικρώνΓεωργικών Εκμεταλλεύσεων», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης(ΠΑΑ)της Ελλάδας 2014-2020.

Η χρηματοδότηση των ανωτέρω Προγραμμάτων Κατάρτισης θα γίνει σύμφωνα με την  4491/02-11-2021Απόφαση Ένταξης Πράξης του Γενικού Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών (ΑΔΑ: 69ΟΡ4653ΠΓ-ΜΓ9), με Κωδικό ΟΠΣΑΑ: 0030381278.

Η υλοποίηση των δράσεων κατάρτισης απευθύνεται σε αυτούς των οποίων οι πράξεις εντάχθηκαν στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης για ένταξη στο Υπομέτρο 6.3.  του ΠΑΑ της Ελλάδας 2014-2020.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Η  υλοποίηση των ως άνω Προγραμμάτων αφορά τις ακόλουθες τέσσερις κατηγορίες κατάρτισης:«Φυτική Παραγωγή», «Ζωική Παραγωγή»,«Μελισσοκομία (μικτή)» και «Συνδυαστική Παραγωγή: φυτική-ζωική, φυτική-μελισσοκομία, ζωική-μελισσοκομία, φυτική-ζωική-μελισσοκομία».

Παρακαλούνταιοι ενδιαφερόμενοι-υπόχρεοιεκπαίδευσης ναεπικοινωνήσουν άμεσα με το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ»Σκύδρας.

Ο Υπεύθυνος Κατάρτισης

 

 

Θεοχαρόπουλος Ιωάννης

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.