Π.Ε.Πέλλας

Δρόμος Άγρα – αντιολισθητική στρώση

237Προβολές

Με αντιολισθηρό  ασφαλτοτάπητα θωρακίζονται οι ανηφόρες του Άγρα, ενόψει Χειμώνα.

 

Με στόχο την βελτίωση της οδικής ασφάλειας, ενόψει της χειμερινής περιόδου, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τη διάστρωση ασφαλτικού αντιολισθητικού τάπητα, στο τμήμα από το φανάρι της Περιφερειακής Οδού Έδεσσας έως και την είσοδο του οικισμού του Άγρα.

Οι εργασίες εκτείνονται σε μήκος 2,2 χιλιομέτρων και εντάσσονται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π. Ε.  Πέλλας για τα έτη 2020, 2021, 2022» , συνολικού προϋπολογισμού 1.730.000 ευρώ.

Η οδική ασφάλεια παραμένει κύρια και απαρέγκλιτη προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας,  όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής. «Εστιάζουμε πρωτίστως σε δρόμους αυξημένης επικινδυνότητας» τόνισε ο κ. Τζαμτζής. «Ενόψει του Χειμώνα προχωρούμε σε διάστρωση αντιολισθητικού ασφαλτοτάπητα στις ανηφόρες του Άγρα, βελτιώνοντας, κατά το δυνατόν, τις συνθήκες οδικής ασφάλειας, σε ένα δρόμο που δημιουργεί επιπρόσθετους κινδύνους, όταν εκδηλώνονται έντονα καιρικά φαινόμενα. Αξιοποιούμε τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία με στόχο να απολαμβάνουν οι πολίτες της Πέλλας ένα σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο».

 

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.