Δ. ΣκύδραςΥγεία

Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης του κορωνοϊού στο Άνυδρο και Μάνδαλο του Δήμου Σκύδρας, μέσα από τ΄ αυτοκίνητα των δημοτών

586Προβολές

Ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. θα πραγματοποιήσει δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κρουσμάτων κορωνοϊού  σε κατοίκους των Κοινοτήτων του Ανύδρου και του Μανδάλου, μέσα από τ΄ αυτοκίνητά τους, σύμφωνα με τα εξής:

  • ΑΝΥΔΡΟ (στον κεντρικό δρόμο). Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021. Ώρες, 10:00΄έως 12:00΄μ. Πληροφορίες: Αθανάσιος Τσαβδάρης, Πρόεδρος Κοινότητας Ανύδρου, τηλ.: 6908993339.
  • ΜΑΝΔΑΛΟ (στον κεντρικό δρόμο). Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021. Ώρες,13:00΄έως 15:00΄. Πληροφορίες: Χρίστος Αβραμίδης, Πρόεδρος Κοινότητας Μανδάλου, τηλ.:6989564473.

Χρήσιμες υπενθυμίσεις:

 

  • Πριν από τη μετακίνησή τους για τις εξετάσεις οι δημότες  θα πρέπει να στέλνουν μήνυμα  στον  αριθμό 13033 επιλέγοντας την περίπτωση 1.
  • Θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους  την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν τον Α.Μ.Κ.Α. και τον τηλεφωνικό τους αριθμό όταν τους ζητηθούν για την καταγραφή των στοιχείων τους και για πιθανή ενημέρωσή τους.
  • Σε κάθε αυτοκίνητο επιτρέπεται να επιβαίνει με τον οδηγό ένα άτομο ή εάν πρόκειται για οικογένεια επιτρέπεται η επιβίβαση μέχρι δύο ανήλικων παιδιών.
  • Παρακαλούνται όσες κι όσοι θα προσέρχονται για τις εξετάσεις να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποτροπή της διασποράς του κορωνοϊού και ν΄ακολουθούν τις οδηγίες των αρμοδίων ώστε οι διαδικασίες των εξετάσεων να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά τον Ε.Ο.Δ.Υ. για τη συνεργασία

Κάντε το σχόλιο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.